Catering Woubrugge

Catering Woubrugge

Zoekt u een catering in Woubrugge? Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u samengesteld. Hapjes aan Huis is gespecialiseerd in een volledig verzorgde partyservice. Onze chefkoks nemen u alles uit handen. Ze doen de boodschappen en bereiden uw culinaire wensen in hun eigen keuken! 


Partycatering in de omgeving van Woubrugge 

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Welk feest u ook viert, wij denken graag met u mee. Dagelijks verzorgen wij grote en kleine cateringen in Katwijk aan Zee, Warmond, Maaldrift, Wassenaar, Leiderdorp, Sassenheim, Kaag, Noordwijk, Lisse, Abbenes, De Kieviet, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Noordwijkerhout, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Hillegom en Voorburg. Via de website kunt u ons uitgebreide assortiment gemakkelijk bekijken en eenvoudig bestellen. Voor elke gelegenheid is een passende catering. Denk aan een tuinfeest, een verjaardag op locatie, een high tea in uw woonkamer of een uitgebreide bedrijfslunch met vers belegde broodjes, een tapas buffet en vegetarische stamppotten.  


Catering assortiment Woubrugge

Wij verzorgen dé partyservice in uw regio Woubrugge 

In ons assortiment vindt u alles van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een compleet aangekleed buffet. Denk ook eens aan een walking dinner, een BBQ feest in de tuin of een high tea met vriendinnen? Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten. Dan maken wij een vrijblijvende offerte.  Zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons catering assortiment, bevestigen wij alles aan u via mail. En neemt onze cateraar waar nodig nog even telefonisch contact met u op. Uw catering wordt bij u thuisbezorgd in Woubrugge op het door u uitgekozen tijdstip. U hoeft zich nergens druk om te maken. Zo kunt u zich volledig richten op uw gasten. Onze partyservice regelt de rest.Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen