Catering Voorburg

Catering Voorburg

Zoekt u een catering in Voorburg? Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u samengesteld. Hapjes aan Huis haalt al uw keukenzorgen uit handen. Onze chefkoks doen uw boodschappen en bereiden alles vers in eigen keuken. 


Catering bestellen in de regio Voorburg 

Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid. Dagelijks verzorgen wij grote en kleine cateringen in Katwijk aan Zee, Warmond, Maaldrift, Wassenaar, Leiderdorp, Woubrugge, Sassenheim, Kaag, Noordwijk, Lisse, Abbenes, De Kieviet, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Noordwijkerhout, Leimuiden, Nieuw-Vennep en Hillegom. Via de website kunt u ons uitgebreide assortiment gemakkelijk bekijken en eenvoudig bestellen. Voor elke gelegenheid is een passende catering. Denk aan een tuinfeest, een verjaardag op locatie, een high tea in uw woonkamer of een uitgebreide bedrijfslunch met vers belegde broodjes, een tapas buffet en vegetarische stamppotten.  


Catering assortiment Voorburg


Bestel uw catering nu snel en makkelijk online in Voorburg 

Wij zijn dé partyservice op het gebied van feesten, vergaderingen, uitgebreide (werkgerelateerde) lunches en bieden smakelijke vegetarische, veganistische, vlees en vis buffetten, originele borrelhapjes en bijpassende dranken.  Zodra uw keus definitief is, bevestigen wij deze middels een mail. Mocht u nog vragen hebben, dan staat ons team altijd voor u klaar.  Op het door u gekozen tijdstip brengen wij de catering bij u in Voorburg langs. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op het samenzijn met uw vrienden, collega's of familie.Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen