Catering Sassenheim

Catering Sassenheim

Als u op zoek bent naar een catering bij u in de omgeving Sassenheim, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor u en uw gasten. Wij halen al uw keukenzorgen weg, door boodschappen te doen, het eten te bereiden én op te dienen. En dat terwijl u zich vermaakt met uw gasten. Wij doen dit graag, het is onze specialisatie. 


Catering bestellen in de regio Sassenheim 

Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid. Wij verzorgen dagelijks de catering in Katwijk aan Zee, Warmond, Maaldrift, Wassenaar, Leiderdorp, Woubrugge, Kaag, Noordwijk, Lisse, Abbenes, De Kieviet, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Noordwijkerhout, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Hillegom en Voorburg. U kunt ons assortiment van diverse borrelhapjes, high tea, veganistische buffetten, bijpassende dranken en diners gericht op de wereldkeuken op onze website bekijken en direct bestellen. 


Catering assortiment Sassenheim


Eenvoudig uw catering bestellen in Sassenheim 

Onze partyservice biedt onder meer borrelhapjes, uitgebreide ontbijtbuffetten en walking diners aan. Wanneer uw keus bij ons bekend is, ontvangt u daarvan een bevestiging per mail. Als u nog vragen heeft, schroom niet om contact met ons op te namen. Ons team staat voor u klaar. Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in Sassenheim gebracht. Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke catering. Laat het u smaken! Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen