Catering Noordwijkerhout

Catering Noordwijkerhout

Zoekt u een cateraar in de buurt van Noordwijkerhout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geen lange wachtrijen voor de kassa en uren in de keuken staan, omdat u alles zelf wilt bereiden, maar laat u verwennen door onbezorgd te genieten van onze service.  


Catering bestellen bij u in de regio Noordwijkerhout

Wij bieden een groot assortiment voor elke gelegenheid en elk budget. Denk aan een uitgebreide lunch, een bedrijfsfeest, verjaardag thuis of een BBQ. Catering bestellen bij u in de omgeving Katwijk aan Zee, Warmond, Maaldrift, Wassenaar, Leiderdorp, Woubrugge, Sassenheim, Kaag, Noordwijk, Lisse, Abbenes, De Kieviet, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Hillegom en Voorburg gaat eenvoudig en snel via onze website. U vindt hier een uitgebreid overzicht van tapas, ontbijtbuffetten, koude en warme lunches, vers belegde broodjes en complete arrangementen bij u thuis en op locatie. 


Catering assortiment Noordwijkerhout

Eenvoudig catering bestellen in Noordwijkerhout

Dat kan bij Hapjes aan Huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijk vers belegde broodjes, uitgebreide borrelhapjes en compleet aangeklede buffetten. Onze partyservice biedt ook geheel op maat samengestelde catering.  U ontvangt een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. Schroom niet om contact met ons op te nemen, als we u nog ergens mee kunnen helpen. Wij bezorgen de catering bij u in Noordwijkerhout om u zo geheel te ontlasten van alle zorgen en u zich volledig kunt richten op uw feest of samenzijn.Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen