Catering Nieuw-Vennep

Catering Nieuw-Vennep

Wilt u een goed verzorgde catering bestellen in Nieuw-Vennep? Wij verzorgen de catering graag voor u en uw gasten. Wij halen al uw keukenzorgen weg, door boodschappen te doen, het eten te bereiden én op te dienen. En dat terwijl u zich vermaakt met uw gasten. Wij doen dit graag, het is onze specialisatie. 


Catering bestellen bij u in de regio Nieuw-Vennep? 

Wij bieden een groot assortiment voor elke gelegenheid en elk budget. Denk aan een uitgebreide lunch, een bedrijfsfeest, verjaardag thuis of een BBQ. Dagelijks weten mensen bij u in de regio Katwijk aan Zee, Warmond, Maaldrift, Wassenaar, Leiderdorp, Woubrugge, Sassenheim, Kaag, Noordwijk, Lisse, Abbenes, De Kieviet, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Noordwijkerhout, Leimuiden, Hillegom en Voorburg ons te vinden. Zij kozen uit ons uitgebreide assortiment dat direct online te bestellen is. Onze partyservice bestaat onder meer uit tapas, ontbijtbuffetten, originele hapjes door weer eens iets anders aan te bieden dan het gevulde eitje (dat we overigens ook erg lekker kunnen bereiden), diners, salades en high tea. 


Catering assortiment Nieuw-Vennep


Wij verzorgen dé partyservice in uw regio Nieuw-Vennep

In ons assortiment vindt u alles van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een compleet aangekleed buffet. Denk ook eens aan een walking dinner, een BBQ feest in de tuin of een high tea met vriendinnen? Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten. Dan maken wij een vrijblijvende offerte.  U ontvangt een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. Schroom niet om contact met ons op te nemen, als we u nog ergens mee kunnen helpen. Op een door u gekozen datum en tijdstip staan wij op de stoep in Nieuw-Vennep met uw catering. Wij hopen dat u geniet van de door u bestelde culinaire hoogstandjes die wij met zorg voor u hebben samengesteld en wensen u veel plezier.Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen