Catering Maaldrift

Catering Maaldrift

Als u op zoek bent naar een catering bij u in de omgeving Maaldrift, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor u en uw gasten. Dankzij onze cateringservice bent u gast in eigen huis! Wij doen alle boodschappen en bereiden met de grootste zorg uw gerechten. Het enige dat u hoeft te doen straks is te genieten van het eten en uw gasten! 


Partycatering in Maaldrift voor elk feest 

Onze cateraars verzorgen dagelijks de catering voor bedrijfsfeesten, verjaardagen en een BBQ-party in de tuin. Wij verzorgen dagelijks de catering in Katwijk aan Zee, Warmond, Wassenaar, Leiderdorp, Woubrugge, Sassenheim, Kaag, Noordwijk, Lisse, Abbenes, De Kieviet, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Noordwijkerhout, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Hillegom en Voorburg. U kunt ons assortiment van diverse borrelhapjes, high tea, veganistische buffetten, bijpassende dranken en diners gericht op de wereldkeuken op onze website bekijken en direct bestellen. 


Catering assortiment Maaldrift


Eenvoudig catering bestellen in Maaldrift

Dat kan bij Hapjes aan Huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijk vers belegde broodjes, uitgebreide borrelhapjes en compleet aangeklede buffetten. Onze partyservice biedt ook geheel op maat samengestelde catering.  U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons uitgebreide assortiment. Laat ons weten als we u nog ergens mee kunnen helpen, ons team staat voor u klaar. Ons team brengt uw catering bij u thuis of op een afgesproken locatie in <plaatsnaam>. Daarna hoeft u niets anders te doen dan te genieten van de culinair hoogstaande gerechten en uw gasten. Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen