Catering Lisse

Catering Lisse

Geeft u binnenkort een feest en wilt u een catering bestellen in Lisse? Hapjes aan Huis in inmiddels een vertrouwde naam met een groot assortiment. Hapjes aan Huis neemt graag al uw voorbereidingen op de catering uit handen. Zoals boodschappen doen, koken en het opdienen van uw gerechten. Onze partyservice zorgt ervoor dat ook u zich gast in eigen huis voelt! 


Catering in Lisse voor elke gelegenheid 

Of u nu een catering zoekt voor een verjaardag, uitvaart of een bedrijfsfeest, ons team denkt graag met u mee. Dagelijks weten mensen bij u in de regio Katwijk aan Zee, Warmond, Maaldrift, Wassenaar, Leiderdorp, Woubrugge, Sassenheim, Kaag, Noordwijk, Abbenes, De Kieviet, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Noordwijkerhout, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Hillegom en Voorburg ons te vinden. Zij kozen uit ons uitgebreide assortiment dat direct online te bestellen is. Onze partyservice bestaat onder meer uit tapas, ontbijtbuffetten, originele hapjes door weer eens iets anders aan te bieden dan het gevulde eitje (dat we overigens ook erg lekker kunnen bereiden), diners, salades en high tea. 


Catering assortiment Lisse

In slechts een paar muiskliks uw catering in Lisse bestellen 

Dagelijks bieden wij een uitgebreide partyservice aan met diners, hapjes, overvolle salades en tapas uit de wereldkeuken. Hapjes aan Huis heeft een catering voor elke gelegenheid. Als u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringsassortiment, bevestigen wij dat per mail aan u. Mochten er nog vragen zijn, dan staan wij voor u klaar om die te beantwoorden. Op een door u gekozen datum en tijdstip staan wij op de stoep in Lisse met uw catering. Wij hopen dat u geniet van de door u bestelde culinaire hoogstandjes die wij met zorg voor u hebben samengesteld en wensen u veel plezier.Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen