Catering Katwijk aan Zee

Catering Katwijk aan Zee

Zoekt u een catering in Katwijk aan Zee? Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u samengesteld. Dankzij onze cateringservice bent u gast in eigen huis! Wij doen alle boodschappen en bereiden met de grootste zorg uw gerechten. Het enige dat u hoeft te doen straks is te genieten van het eten en uw gasten! 


Partycatering in de omgeving van Katwijk aan Zee

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Welk feest u ook viert, wij denken graag met u mee. Ons team van ervaren cateraars staat elke dag voor u klaar in Warmond, Maaldrift, Wassenaar, Leiderdorp, Woubrugge, Sassenheim, Kaag, Noordwijk, Lisse, Abbenes, De Kieviet, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Noordwijkerhout, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Hillegom en Voorburg. Via de website ziet u snel en overzichtelijk onze arrangementen, veganistische buffetten, buitenlandse tapas, ons uitgebreide BBQ en gourmet menu, diners uit alle windstreken, koude en warme salades en halal buffetten. Alles is eenvoudig te bestellen vanuit uw luie stoel.  


Catering assortiment Katwijk aan Zee

Wij verzorgen dé partyservice in uw regio Katwijk aan Zee

In ons assortiment vindt u alles van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een compleet aangekleed buffet. Denk ook eens aan een walking dinner, een BBQ feest in de tuin of een high tea met vriendinnen? Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten. Dan maken wij een vrijblijvende offerte.  Zodra uw keus definitief is, bevestigen wij deze middels een mail. Mocht u nog vragen hebben, dan staat ons team altijd voor u klaar. Uw catering wordt bij u thuisbezorgd in Katwijk aan Zee op het door u uitgekozen tijdstip. U hoeft zich nergens druk om te maken. Zo kunt u zich volledig richten op uw gasten. Onze partyservice regelt de rest.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen