Catering De Kieviet

Catering De Kieviet

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar catering in De Kieviet? Hapjes aan Huis verzorgt uw complete catering. Maak het uzelf makkelijk en laat ons de boodschappen en het koken doen. Onze kracht is dat u straks volledig zorgeloos kunt genieten van het eten en uw gasten. 


Bestel uw catering direct online in de regio De Kieviet 

Als partyservice hebben we een groot en uitgebreid assortiment voor elke gelegenheid. Wij denken graag met u mee. Dagelijks weten mensen bij u in de regio Katwijk aan Zee, Warmond, Maaldrift, Wassenaar, Leiderdorp, Woubrugge, Sassenheim, Kaag, Noordwijk, Lisse, Abbenes, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Noordwijkerhout, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Hillegom en Voorburg ons te vinden. Zij kozen uit ons uitgebreide assortiment dat direct online te bestellen is. Onze partyservice bestaat onder meer uit tapas, ontbijtbuffetten, originele hapjes door weer eens iets anders aan te bieden dan het gevulde eitje (dat we overigens ook erg lekker kunnen bereiden), diners, salades en high tea. 


Catering assortiment De Kieviet


Wij verzorgen dé partyservice in uw regio De Kieviet 

In ons assortiment vindt u alles van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een compleet aangekleed buffet. Denk ook eens aan een walking dinner, een BBQ feest in de tuin of een high tea met vriendinnen? Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten. Dan maken wij een vrijblijvende offerte.  Wanneer u uw online bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons per mail een bevestiging. Laat ons weten of we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in De Kieviet gebracht. Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke catering. Laat het u smaken! Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen