Catering Abbenes

Catering Abbenes

Zoekt u een cateraar in de buurt van Abbenes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hapjes aan Huis is gespecialiseerd in een volledig verzorgde partyservice. Onze chefkoks nemen u alles uit handen. Ze doen de boodschappen en bereiden uw culinaire wensen in hun eigen keuken! 


Catering bestellen bij u in de regio Abbenes

Wij bieden een groot assortiment voor elke gelegenheid en elk budget. Denk aan een uitgebreide lunch, een bedrijfsfeest, verjaardag thuis of een BBQ. Dagelijks verzorgen wij grote en kleine cateringen in Katwijk aan Zee, Warmond, Maaldrift, Wassenaar, Leiderdorp, Woubrugge, Sassenheim, Kaag, Noordwijk, Lisse, De Kieviet, Roelofarendsveen, Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Noordwijkerhout, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Hillegom en Voorburg. Via de website kunt u ons uitgebreide assortiment gemakkelijk bekijken en eenvoudig bestellen. Voor elke gelegenheid is een passende catering. Denk aan een tuinfeest, een verjaardag op locatie, een high tea in uw woonkamer of een uitgebreide bedrijfslunch met vers belegde broodjes, een tapas buffet en vegetarische stamppotten.  


Catering assortiment Abbenes

Eenvoudig catering bestellen in Abbenes

Dat kan bij Hapjes aan Huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijk vers belegde broodjes, uitgebreide borrelhapjes en compleet aangeklede buffetten. Onze partyservice biedt ook geheel op maat samengestelde catering.  Zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringassortiment, bevestigen wij alles aan u via mail. En neemt onze cateraar waar nodig nog even telefonisch contact met u op.  Wij bezorgen de catering bij u in Abbenes om u zo geheel te ontlasten van alle zorgen en u zich volledig kunt richten op uw feest of samenzijn.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen